Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε το διαζύγιο του Μπεν Άφλεκ με την Τζένιφερ Λόπεζ, παρά τις έντονες φήμες που κυκλοφορούσαν τους τελευταίους μήνες, αφού δεν υπήρχε κάποιο ουσιαστικό στοιχείο για τριγμούς στη σχέση τους.

Το Cosmopolitan συγκέντρωσε τα γεγονότα που έδειχναν κρίση στο γάμο του πρώην ζευγαριού και άτομα από το στενό τους περιβάλλον ξεκαθάρισαν ότι «αντιμετώπιζαν ζητήματα όπως όλοι οι παντρεμένοι. Όχι κάτι ακραίο, ούτε είχαν κάποιο σκάνδαλο».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, λοιπόν, η απόφαση της Λόπεζ να τραβήξει ξεχωριστό δρόμο από τον αγαπημένο της φέρεται να βασίζεται σε ένα μεγάλο του ελάττωμα, το οποίο βέβαια ήταν και ο λόγος που τον ερωτεύτηκε.

«Ο Μπεν πιστεύει ότι η Τζεν δυσκολεύεται να νιώσει ικανοποιημένη και αυτό είναι ένα από τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν. Ο Άφλεκ είναι ένας από τους μόνους ανθρώπους που αισθάνεται αρκετά άνετα μαζί της, ώστε να είναι ειλικρινής και να της λέει την αλήθεια. Είναι μέρος του λόγου για τον οποίο η Τζεν τον αγάπησε, αλλά και ο λόγος που γινόταν έξαλλη μαζί του», είπε ένα άτομο κοντά στο πρώην ζευγάρι.

Η ειλικρίνεια του Άφλεκ φέρεται, λοιπόν, να ήταν και το μεγαλύτερο ελάττωμά του και αυτό επειδή υπενθύμιζε στη Λόπεζ ότι υπάρχουν κι άλλα πράγματα στη ζωή, πέρα από την εργασία ή την καριέρα.

Ένα ενδεικτικό παράδειγμα, με βάση το δημοσίευμα, είναι τα πρόσφατα γενέθλια του Μπεν Άφλεκ. Εκείνος προτίμησε να μείνει σπίτι, μαζί με τη Λόπεζ και την πρώην σύζυγό του, καθώς είναι η μητέρα των παιδιών του.

«Ήταν χαλαρός στο σαλόνι και άνοιγε τα δώρα των παιδιών του… Στα μάτια του διακρινόταν η ευτυχία, αλλά η Τζένιφερ δεν τον καταλάβαινε… Προσπαθούσε, χαμογελούσε μαζί του και τον επαίνεσε, αλλά της φάνηκε παράξενο που δεν ήθελε κάτι κοσμικό ή που δεν το βρήκε ως ευκαιρία για δουλειά», είπε ένα άτομο, που ήταν κοντά στο πρώην ζευγάρι, όπως έγραψε το People.