Ο Μπεν Άφλεκ φαίνεται ότι περνάει χρόνο με την 36χρονη κόρη του Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, Κικ Κένεντι, εν μέσω του διαζυγίου του από την Τζένιφερ Λόπεζ. Πηγή του Χόλιγουντ είπε στο Page Six ότι έχουν εντοπιστεί σε εστιατόρια του Μπέβερλι Χιλς και μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει σχολιάσει το γεγονός σε αίτημα του Page Six.

Θυμίζουμε ότι η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ παίρνουν διαζύγιο μετά από δύο χρόνια γάμου. Η JLo υπέβαλε αίτηση διαζυγίου στις 20 Αυγούστου στο Ανώτατο Δικαστήριο της Κομητείας του Λος Άντζελες. Στην αίτηση διαζυγίου που κατέθεσε η 55χρονη τραγουδίστρια επικαλέστηκε «ασυμβίβαστες διαφορές», ενώ περιλαμβάνει επίσης το αίτημα να μην λαμβάνει συζυγική υποστήριξη. Σημειώνεται, μάλιστα, πως την ημέρα που κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου θα γιόρταζαν τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους.

Η φύση της σχέσης του Μπεν Άφλεκ με την 36χρονη Κικ Κένεντι παραμένει ασαφής, όπως αναφέρει το Page Six. Πατέρας της Κικ Κένεντι είναι ο 70χρονος Ρόμπερτ Φ. Κένεντι Τζούνιορ, γιος του εκλιπόντος πολιτικού του Δημοκρατικού Κόμματος και υπουργού Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, Ρόμπερτ Φ. Κένεντι, και ανιψιός του εκλιπόντος προέδρου Τζον Φ. Κένεντι.

Η Κάθλιν Αλεξάντρα «Κικ» Κένεντι πήρε το όνομά της από τη θεία της Kick, η οποία πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1948. Ασχολείται με την υποκριτική και έχει δηλώσει σε συνέντευξή της: «Ελπίζω ότι μια μέρα οι άνθρωποι θα έρθουν να με δουν για κάτι που δεν έχει να κάνει με το επώνυμό μου».

Δείτε φωτογραφίες της Κικ Κένεντι από το προφίλ της στο Instagram.

Πάντως, μια πηγή από το περιβάλλον του Μπεν Άφλεκ σχολίασε στο Page Six ότι δεν ντρέπεται για την ανάγκη του για μοναξιά και είναι «περήφανος για το γεγονός ότι πάντα φρόντιζε και πάντα θα φροντίζει τον εαυτό του». «Ποτέ δεν έχει -και φαίνεται ότι ποτέ δεν θα- δώσει τον εαυτό του ολοκληρωτικά σε ένα άλλο άτομο», πρόσθεσε η πηγή. Αυτό, φυσικά, αποτελεί πρόβλημα για την Τζένιφερ Λόπεζ.