Προς το τέλος της 4-5ης δεκαετίας ζωής ενός άνδρα, ορμονικές αλλαγές αλλά και ο σύγχρονος τρόπος ζωής οδηγούν σε σταδιακή διόγκωση του προστάτη, γνωστή ως Καλοήθης Υπερπλασία του Προστάτη (ΚΥΠ). Περίπου στους μισούς άνδρες η ΚΥΠ είναι κλινικά σημαντική καθώς παρεμποδίζει την φυσιολογική ούρηση.

Τυπικά Συμπτώματα :

Δυσκολία στην έναρξη της ούρησης, διακοπτόμενη ούρηση, στραγγουρία ή και επίσχεση ούρησης. Συχνουρία, νυχτερινή έγερση για ούρηση και το αίσθημα ατελούς κένωσης.

Όλα αυτά είναι συμπτώματα που προέρχονται από υπερπλασία του προστάτη, που εκτός από σοβαρά προβλήματα υγείας, μπορεί επίσης να οδηγήσουν σε επιδείνωση της ποιότητας στη σεξουαλική ζωή.

Το Prostenal είναι η λύση!

Η εταιρία Vivapharm δίνει την λύση στην ΚΥΠ με τα προϊόντα Prostenal Perfect & Prostenal Control που προσφέρουν ολοκληρωμένη φροντίδα στον προστάτη και τονώνουν την σεξουαλική ζωή!

Σε αντίθεση με τους A-blockers που δρουν μόνο κατα τον συμπτωμάτων της ΚΥΠ καλύπτοντας το πρόβλημα της υπερπλασίας του προστάτη και αφήνοντάς το να μεγαλώνει κρυφά, τα προιόντα Prostenal διορθώνουν το πρόβλημα στη ρίζα του και οδηγούν σε μείωση του μεγέθους του προστάτη προς τα φυσιολογικά επίπεδα. Παράλληλα φτιάχνουν τα επίπεδα των ορμωνών και τονώνουν έτσι την σεξουαλική ζωή.
Τα προιόντα Prostenal® Perfect & Control, περιέχουν δυο ιδιαίτερα δραστικές φυσικές ουσίες που επηρεάζουν ενεργά τον προστατικό ιστό και μειώνουν τη δημιουργία των ενδογενών ουσιών που οδηγούν στην υπερτροφία του προστάτη. Είναι ένα υψηλής ποιότητας, τυποποιημένο εκχύλισμα από τα βότανα:

Saw Palmetto, Serenoa repens

  • Common Nettle, Utrica dioica

Η συνεργιστική τους δράση στην μείωση της δραστικότητας της α-reductase και έτσι στην μείωση της παραγωγής DHT που είναι υπεύθυνη για την ΚΥΠ, είναι καθιερωμένη με πολλαπλές κλινικές μελέτες. Επίσης οδηγούν σε αύξηση της τεστοστερόνης προς τα φυσιολογικά επίπεδα με ευεργετική δράση στην σεξουαλική λειτουργία.

Στο Prostenal Perfect η δράση τους συμπληρώνεται με Lycopene (εκχύλισμα από ντομάτα) που είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό και βοηθά στην μείωση του PSA και της πιθανότητας εμφάνισης καρκίνου του προστάτη.

Το Prostenal Control από την άλλη συμπληρώνει την δράση του Saw Palmetto και της Τσουκνίδας με Tribullus terrestris που αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης, την σεξουαλικής επιθυμία, απόδοση αλλά και απόλαυση, και δρα συνεργιστικά με το Saw Palmetto κατά της ΚΥΠ βελτιώνοντας τα επίπεδα των ορμονών

Prostenal Perfect:

Saw Palmetto 320mg

Urtica dioica 240mg

Lycopene

  • Ημερήσια δόση 1-2 κάψουλες την ημέρα. Ιδανικό για έναρξη θεραπείας ΚΥΠ, διαθέσιμο σε συσκευασία των 30 ή 60 κάψουλων.
  • Επηρεάζει θετικά τη σεξουαλική ικανότητα και βοηθά στη διατήρηση της σεξουαλικής δραστηριότητας σε μεγάλη ηλικία.
  • Βοηθά στα προβλήματα από τον προστάτη (διαταραχές ούρησης, συχνοουρία, πόνος, διακεκομμένη ούρηση, δυσουρία).
  • Έχει θετική επίδραση στη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του προστάτη.
  • Υποστηρίζει τη σωστή λειτουργία του ουροποιητικού και γεννητικού συστήματος.

Prostenal Control

Saw palmetto 320mg

Urtica dioika 240mg

Tribulus terrestris 100mg

Zinc 10mg

B6 1,4mg

  • Ημερήσια δόση: 1 κάψουλα την ημέρα, συσκευασία των 30 κάψουλων.
  • Μειώνει σημαντικά τα άμεσα προβλήματα που σχετίζονται με τον προστάτη όπως είναι η συχνουρία, η νυκτουρία, το τσούξιμο, η διακεκομμένη ούρηση ή η ούρηση σε σταγόνες, κλπ.
  • Αυξάνει τη ζωτικότητα και τη μυϊκή δύναμη και βοηθά σημαντικά τη γονιμότητα και τον ανδρισμό.

Prostenal Perfect = Νέοι άνδρες με ήπια συμπτώματα

Prostenal Control = Μεγαλύτερη σε ηλικία άνδρες με εντονότερα συμπτώματα