Το StoTherm Classic, το κορυφαίο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της Sto, του ηγέτη στη θερμομόνωση κτιρίων στη Γερμανία και στον κόσμο, προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη προστασία και αξιοπιστία για την αντοχή του εξωτερικού κελύφους στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες. 

Για να προστατευτεί η αξία κι αισθητική των προσόψεων των κορυφαίων έργων στην Ελλάδα και στον κόσμο, το StoTherm Classic σχεδιάστηκε και εξελίσσεται διαρκώς για να προσφέρει τις κορυφαίες επιδόσεις που επιτρέπει η σύγχρονη τεχνολογία.

Η προσθήκη του νέου και βελτιωμένου οργανικού επιχρισμάτος οπλισμού StoArmat Classic Plus προσφέρει ακόμα υψηλότερες αντοχές έναντι ρωγμών, μηχανικών καταπονήσεων και κρούσεων και ταυτόχρονα είναι ακόμα πιο ελαστικό για να μπορεί να παραλάβει μεγαλύτερες τάσεις στις προσόψεις. Το Stolit, η ναυαρχίδα των οργανικών σοβάδων Sto, προσφέρει τις κορυφαίες επιδόσεις σε ελαστικότητα, προστασία από τις ακτίνες UV, ανθεκτικότητα στη γήρανση, προστασία από την υγρασία, τη μούχλα και τους μύκητες και ταυτόχρονα φροντίζει για την διατήρηση της αποχρώσης και της εμφανίσης των κτιρίων για πολλά χρόνια.

Με το StoTherm Classic μπορεί να ικανοποιηθεί κάθε δημιουργική επιθυμία. Η Sto παρέχει απεριόριστη δυνατότητα επιλογών τελικής επιφάνειας και χρωμάτων σε επιχρίσματα, τεχνοτροπίες, ανάγλυφα διακοσμητικά, κορνίζες, κεραμικά πλακάκια και επιχρίσματα με φυσική πέτρα, με την κορυφαία ποιότητα και τεχνογνωσία. Επιπλέον οι νέες επενδύσεις με εμφάνιση ξύλου StoVeneer Wood και η νέα γενιά προηγμένων “έξυπνων” χρωμάτων όπως τα StoColor X-black και StoColor Dryonic S, προσφέρουν ακόμα περισσότερες επιλογές, είτε για επιφάνειες με εμφάνιση ξύλου είτε για εξαιρετικά έντονες και σκούρες αποχρώσεις, πάντα με την εγγύηση ποιότητας και αξιοπιστίας της Sto

Το StoTherm Classic εφαρμόζεται για πάνω από 50 χρόνια σε κτίρια σε ολόκληρο τον πλανήτη. Διαβάστε στην ιστοσελίδα της StoHellas στην ενότητα Ανάλυση Έργων, για τη θερμοπρόσοψη με StoTherm Classic στο συγκρότημα γραφείων Cecil στο Κεφαλάρι, που γιόρτασε πέρυσι 20 χρόνια από την πιστή αναπαλαίωση της όψης του,. 

Παράλληλα στην ενότητα Έργα μπορείτε να βρείτε δεκάδες άλλες κατασκευές που χαίρουν εδώ και χρόνια των πλεονεκτημάτων του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic. Για περισσότερες πληροφορίες για το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic μπορείτε να κατεβάσετε το φυλλάδιο εδώ.