Η Αγγλία αντιμετωπίζει τη Σλοβακία στο Γκελζενκίρχεν για τους «16» του Euro 2024 και οι σύζυγοι των παικτών της είναι έτοιμες να… προστατεύσουν τη νυν σύντροφο του Κάιλ Γουόκερ από την πρώην του, με δεδομένο ότι οι σχέσεις τους είναι οι χειρότερες.

Ο Άγγλος δεξιός μπακ ήταν με τη Λόριν Γκούντμαν, με την οποία έκανε δύο παιδιά, στη συνέχεια όμως την απάτησε με την Άνι Κίλνερ, με την οποία έχει κάνει τρία παιδιά. Το πρόβλημα είναι ότι το δεύτερο παιδί με τη Γκούτμαν, όπως αποκαλύφθηκε πριν λίγους μήνες, το έκανε ενώ ήταν με την Κίλνερ πλέον.

Έτσι, ανάμεσα στις δύο οι σχέσεις είναι οι χειρότερες δυνατές και το γεγονός ότι θα βρεθούν αμφότερες στο γήπεδο για το ματς με τη Σλοβακία ήταν… ό,τι έπρεπε για τον σκανδαλοθηρικό αγλλικό Τύπο που περιμένει πώς και πώς για καταστάσεις σαν κι αυτή.

Για να μην ξεφύγουν, επομένως, τα πράγματα, οι σύζυγοι των άλλων παικτών της εθνικής Αγγλίας, όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας, αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό της νυν συντρόφου του Γουόκερ και να την… προστατεύσουν, αν χρειαστεί, από την πρώην, την οποία δεν συμπαθούν και τόσο πολύ.