Μια ανάρτηση με νόημα έκανε ο Γιώργος Μαζωνάκης στον λογαριασμό του στο Instagram μετά τη δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε εκείνον και την αδερφή του Βάσω.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στον φακό και γράφει στη λεζάντα που τη συνοδεύει: «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο…».

Θυμίζουμε ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε μιλήσει την Παρασκευή 28 Ιουνίου στην Κατερίνα Καινούργιου για τη δικαστική διαμάχη που έχει με την αδελφή του, Βάσω.

«Φανταστείτε στο δικό μου μυαλό τι έχει γίνει. Είναι μία υπόθεση που στα 50 μου χρόνια δεν περίμενα ότι θα συμβεί και όμως συνέβη, είναι μία δοκιμασία, πιστεύω, που μου βάζει ξανά ο θεός, για να δει αν θα αλλαξοπιστήσω. Αυτό που μάθατε είναι η αρχή. Είναι πολύ μεγαλύτερο αυτό το πράγμα από ό,τι μέχρι τώρα ξέρετε», τόνισε. «Μέσα μου σαν άνθρωπος θέλω να ενώνω τα πράγματα, είμαι γεννημένος για το καλό, δεν θέλω να δημιουργώ κακές ενέργειες, κακές δυνάμεις και κακές σχέσεις. Από εκεί και μετά θα πρέπει να μπουν όρια στα πράγματα και ποιος είναι τι. Είναι πολύ στενάχωρο για εμένα, αλλά έχω φτάσει σε σημείο πολύ πιο δύσκολα. Εγώ έχω θιγεί επαγγελματικά, προσωπικά σε πολύ μεγάλο βαθμό. Αυτό όμως είναι κάτι το οποίο είναι αυτή την περίοδο, εγώ όμως πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε καλύτερα», πρόσθεσε.

«Μεταβιβάστηκαν μετοχές της εταιρείας στο όνομα της Βάσως και του Δημήτρη» είπε η Κατερίνα Καινούργιου με τον τραγουδιστή να το επιβεβαιώνει. «Το πρόβλημα είναι προσωπικό, επαγγελματικό και ηθικό. Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Αν εγώ είμαι αυτός που είναι λάθος, τότε θα βγω να ζητήσω συγγνώμη», σημείωσε ο τραγουδιστής.