Την πρώτη καλησπέρα στους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ είπε η Κατερίνα Καραβάτου στην πρεμιέρα του Power of Love. Η παρουσιάστρια καλωσόρισε το κοινό στο σπίτι του νέου reality show ακριβώς στις 21:00 το βράδυ της Κυριακής (30/6), δίνοντας ορισμένες πληροφορίες για τη ροή και τις εκπλήξεις που θα παρακολουθήσουμε στη συνέχεια.

«Να ‘μαστε και πάλι μαζί! Δεν το περιμένατε τόσο σύντομα, το ξέρω, αλλά αυτές οι εκπλήξεις, αυτό το αναπάντεχο, αυτή η ανατροπή είναι τα ωραία στη ζωή», είπε αρχικά η Κατερίνα Καραβάτου, αφού κατέβηκε τη σκάλα του πλατό.

«Καθώς έκανα αυτά τα βήματα, σκεφτόμουν δύο πράγματα. Το πρώτο είναι κάτι που είπε ο Σοφοκλής πριν από χιλιάδες χρόνια και είναι το εξής: υπάρχει μία λέξη που απελευθερώνει τον άνθρωπο από το βάρος και τον πόνο… και αυτή είναι η αγάπη. Ο Λάο Τσε είπε το 500 περίπου ότι το να ερωτεύεσαι κάποιον σου δίνει δύναμη, το να σε ερωτεύεται κάποιος σου δίνει κουράγιο», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια του Power of Love.

«Γι’ αυτό εσείς που μας παρακολουθείτε κι έχετε βρει την αγάπη και τον έρωτα να ξέρετε ότι είστε πάρα πολύ τυχεροί. Εδώ εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον έρωτα και την αγάπη για αυτούς που δεν τα έχουν, για να γίνει η ζωή καλύτερη. Σας καλωσορίζω επισήμως στο νέο Power of Love, εδώ από την Κωνσταντινούπολη για όλους εσάς που μας παρακολουθείτε αυτή τη στιγμή», συνέχισε η Κατερίνα Καραβάτου, καλώντας τα έξι κορίτσια του διαγωνισμού να κάνουν την είσοδό τους στο πλατό.