Καλεσμένοι στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (30/6) ο Αιμίλιος Χειλάκης και η Αθηνά Μαξίμου. Το αγαπημένο ζευγάρι των ηθοποιών άνοιξε τα χαρτιά του για τη μακρόχρονη πορεία του στο θέατρο, τις δύσκολες συνεργασίες αλλά και τις μεταξύ του προστριβές.

«Είμαι άνθρωπος του συνόλου, οι άλλοι είναι ο παράδεισός σου και πολλές φορές η κόλαση. Αν κάποιος μου δημιουργεί πρόβλημα, δεν θα ξανασυνεργαστώ μαζί του, δεν θα συγκρουστώ μαζί του, εκτός αν το πράγμα πάει στον γκρεμό», δηλώνει ο Αιμίλιος Χειλάκης.

«Οι “κακοποιημένοι” συχνά θα αναπαράξουν το μοντέλο της κακοποίησης. Εγώ έχω προσπαθήσει να μην κάνω σαν σκηνοθέτης αυτό που μου έκαναν, δηλαδή την μετριότητά τους να την επιβάλλουν σαν αυθεντία. Δεν δηλώνω αυθεντία σκηνοθέτης, είμαι ένας συνάδελφος που λέει την ιδέα και καθοδηγεί», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο ηθοποιός για τα αντίστοιχα περιστατικά στον χώρο του θεάτρου.

«Αν δεν θέλετε, δεν πειράζει, στο καλό! Ελάτε μαζί, γιατί σαν παλιός συνάδελφος, ξέρω δυο πράγματα παραπάνω. Έχω μια αισθητική ομολογουμένως καλή και πάμε να κάνουμε μια παράσταση», συμπληρώνει στην τοποθέτησή του ο Αιμίλιος Χειλάκης, ενώ παραδέχεται πως η Αθηνά Μαξίμου του ασκεί «αιματηρή κριτική», την οποία εκείνος ως πείσμων δεν τη δέχεται εύκολα.