Από το τηλεοπτικό Survivor στην πραγματική επιβίωση, για τον Παύλο Παπαδάκη πρώην παίκτη του ριάλιτι παιχνιδιού. Η επίσκεψή του στην παραλία πριν από μία εβδομάδα ήταν μια πραγματική περιπέτεια για τον ίδιο, καθώς κλήθηκε να σώσει μια λουόμενη που είχε παρασυρθεί από το κύμα.

«Είχα πάει στην παραλία μαζί με την σύντροφό μου στο Σταυρό Χανίων, και εκεί που καθόμουν στην ξαπλώστρα και διάβαζα την εφημερίδα, βλέπω ξαφνικά μία γυναίκα να παλεύει με τα κύματα που την είχαν παρασύρει και κατευθυνόταν με δύναμη προς τα βράχια. Χωρίς να το σκεφτώ ιδιαίτερα τρέχω προς τα βράχια, ούτε παντόφλες δεν έβαλα και επειδή ήταν μυτερά έσκισα τα πόδια μου. Βουτάω από εκεί, την πιάνω και την βγάζω έξω».

Ο παίκτης του Survivor συνεχίζει, μιλώντας στο newsbeast.gr, για το πώς από τύχη σώθηκε η λουόμενη.

«Ήταν θέμα της στιγμής. Έριξα μια ματιά και την είδα. Αλλιώς θα είχε πνιγεί. Είχε πιει πολύ νερό και ήταν κουρασμένη από το κολύμπι.Οποιοσδήποτε βλέποντας την θα έτρεχε να την βοηθήσει. Δεν έκανα κάτι ιδιαίτερο εγώ»

Όπως αποκαλύπτει ο Παύλος Παπαδάκης, η παραλία δεν είχε ναυαγοσώστη και συμβουλεύει τους λουόμενους να είναι αρκετά προσεχτικοί και να μην υπερτιμούν τον εαυτό τους σε ότι αφορά την κολύμβηση.