Μάχη για τη ζωή τους δίνουν o 37χρονος πατέρας και η 34χρονη σύζυγός του, που μαζί με το δύο ετών παιδί τους, παρασύρθηκαν από οδηγό, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης στην περιοχή της Θέρμης στη Θεσσαλονίκη.

Ο πατέρας και η μητέρα, η οποία βρίσκεται στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργεία. Σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται το νήπιο.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 11 το πρωί, σε δρόμο που συνδέει την εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, κοντά στις εγκαταστάσεις ιδιωτικού ΚΤΕΟ. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε σε παρακείμενη αυλή με ελιές.

«Μαμά, χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο!»

Η μητέρα του οδηγού, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον γιο της αμέσως μετά το τροχαίο. «Μαμά, δεν θα το πιστέψεις… Χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο!», είπε αρχικά ο οδηγός. «Ελπίζω οι άνθρωποι να τα καταφέρουν».

Μεθυσμένος ο οδηγός

Υπό την επήρεια μέθης φαίνεται πως ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με βάση τη σχετική εξέταση στην οποία υπεβλήθη, με το επίπεδο αλκοόλ κατά τη διάρκεια του αλκοτέστ να είναι στο 0,5, ενώ το όριο είναι 0,3.

Πρόκειται για 46χρονο, ο οποίος συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη 12/9, στον εισαγγελέα πρωτοδικών.