Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 37χρονο, μια 34χρονη έγκυο και το 2 ετών παιδάκι τους, με συνέπεια το ζευγάρι να παλεύει να κρατηθεί στη ζωή, ενώ το νήπιο είναι καλά στην υγεία του.

Η μητέρα του οδηγού, μιλώντας στην εκπομπή «Live News», αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον γιο της αμέσως μετά το τροχαίο. «Μαμά, δεν θα το πιστέψεις… Χτύπησα τρία άτομα με το αυτοκίνητο!», είπε αρχικά ο οδηγός. «Ελπίζω οι άνθρωποι να τα καταφέρουν».

Η οικογένεια, που βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για ολιγοήμερες διακοπές. είχε βγει για μια βόλτα στην περιοχή και περπατούσε στην άκρη του δρόμου τη στιγμή που το αυτοκίνητο έπεσε πάνω της με μεγάλη ταχύτητα, με αποτέλεσμα το ζευγάρι να δίνει τώρα μάχη, για να κρατηθεί στη ζωή.

Μεταβαίνουν στη Θεσσαλονίκη συγγενείς του 37χρονου

Η μητέρα του 37χρονου, που νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα κρίσιμη κατάσταση, είπε εμφανώς αναστατωμένη: «Τώρα θα πάμε στη Θεσσαλονίκη, γιατί είναι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Ένας αστυνομικός μας ειδοποίησε από την Τροχαία Θέρμης για ό,τι έγινε: τους χτύπησε κάποιο αυτοκίνητο». Όσον αφορά την κατάσταση της νύφης της, τόνισε ότι είναι 5 μηνών έγκυος.

Ο οδηγός που συνελήφθη και κρατείται έμεινε στο σημείο, κάλεσε την αστυνομία και τη μητέρα του, για να την ενημερώσει.

Μεθυσμένος ο οδηγός

Υπό την επήρεια μέθης φαίνεται πως βρισκόταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, με βάση τη σχετική εξέταση στην οποία υπεβλήθη, με το επίπεδο αλκοόλ κατά τη διάρκεια του αλκοτέστ να είναι στο 0,5 την ώρα που το όριο είναι 0,3.

Πρόκειται για 46χρονο, ο οποίος συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί αύριο, Πέμπτη 12/9, στον εισαγγελέα πρωτοδικών.