Βίντεο ντοκουμέντο από το θανατηφόρο τροχαίο, που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στη λεωφόρο Ποσειδώνος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια 27χρονη κοπέλα, βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η κοπέλα κατεβαίνει τη Λεωφόρο Αμφιθέας, είναι στο ρεύμα με κατεύθυνση προς Παραλιακή και θέλει να στρίψει για Γλυφάδα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσιεύει το «Live News», το αυτοκίνητο αναπτύσσει ταχύτητα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα επιχείρησε να προλάβει το φανάρι, όμως τα πράγματα εξελίσσονται σε τραγωδία.

Η οδηγός, άγνωστο γιατί, με το που βλέπει πορτοκαλί, αντί να κόψει ταχύτητα, πατάει γκάζι, για να προλάβει να περάσει.

Το ασημί αυτοκίνητο, αντί να κινηθεί αριστερά προς Γλυφάδα, συνεχίζει σε μία τρελή πορεία σχεδόν ευθεία, καβαλάει το πεζοδρόμιο και τις γραμμές του τραμ και καταλήγει σε μία σιδερένια πράσινη κολώνα, σμπαραλιάζεται και η κοπέλα χάνει τη ζωή της.

Η στροφή είναι ελαφρά δεξιά και μετά αριστερή, δεν την «πετάει» η στροφή έξω, γιατί δεν κάνει τετακέ. Απλά πάει ευθεία και στρίβει μέσα στις γραμμές του τραμ. Δεν υπάρχουν ίχνη φρεναρίσματος ούτε στην άσφαλτο αλλά ούτε στο χώμα.

Παρότι το αυτοκίνητο δείχνει να έχει υποστεί ζημιές μόνο στο μπροστινό αριστερό του μέρος, η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν καθοριστική.

Παρά την προσπάθεια των διασωστών του ΕΚΑΒ και τη μεταφορά της από την παραλιακή στο νοσοκομείο ΚΑΤ στην Κηφισιά, κατέληξε λίγες ώρες αργότερα.