Υλικά
Υλικά
Για 4-6 άτομα
1/2 φλιτζάνι τσαγιού άνηθο και μαϊντανό ψιλοκομμένο
1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι
2 κουταλιές σούπας ξίδι
αλάτι- πιπέρι
1 φλιτζάνι καλαμπόκι βρασμένο εμπορίου
2 αβοκάντο ώριμα
3 ντομάτες χοντροκομμένες
2 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Στο νεροχύτη πλένετε και καθαρίζετε τα αβοκάντο. Στη συνέχεια σε μια σαλατιέρα βάζετε τα αβοκάντο χοντροκομμένα, το καλαμπόκι, τις ντομάτες, τα κρεμμυδάκια, τον άνηθο και το μαϊντανό.
Χτυπάτε το λάδι με το ξύδι, προσθέτετε το αλάτι και το πιπέρι, τα ρίχνετε στη σάλτσα και ανακατεύετε πολύ καλά όλα τα υλικά.
Βάζετε τη σαλάτα στο ψυγείο και τη σερβίρετε κρύα.
Γαρνίρετε με λίγες φέτες αβοκάντο περιμετρικά.
Μπορείτε επίσης να τη σερβίρετε και μέσα σε αβοκάντο, αφού τα αδειάσετε.