Υλικά
Υλικά
Για 2-4 άτομα
150 γραμμάρια μπλε τυρί
50 γραμμάρια φέτα
120 γραμμάρια τυρί κρέμα
100 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
3-4 σταγόνες σάλτσα καυτερής κόκκινης πιπεριάς
άσπρο πιπέρι
ραπανάκια, καρυδόψιχα ή σχοινόπρασο (τσάιβς) για γαρνιτούρα
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
Αφήνουμε τα τυριά έξω από το ψυγείο για 1 ώρα για να μαλακώσουν λίγο. Με μια κουτάλα τα ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε το γιαούρτι, λίγη καυτερή σάλτσα και το άσπρο πιπέρι.
Σερβίρουμε σε ένα μπολ με τσιπς ή κράκερ ή μέσα σε φύλλα από βελγικό αντίβ. Γαρνίρουμε με καρυδόψιχα, ραπανάκι ή σχοινόπρασο.
Σερβίρουμε με κριτσίνια με παπαρουνόσπορο.