Υλικά

sidagi.gr

Ρίχνετε τα φιστίκια στο μούλτι και ενεργοποιήστε. Ανακατέψτε τα φιστίκια δυνατά μέχρι το έλαιο από τα αμύγδαλα να εξαπλωθεί και να γίνει ένας σταθερός πολτός.

Ανοίγετε το μούλτι και βάζετε το μείγμα με αεροστεγές δοχείο. Στη συνέχεια ρίχνετε το μέλι μαζί με το αλάτι και ανακατεύετε με ένα κουτάλι, καλύπτετε με το καπάκι και αποθηκεύετε στο ψυγείο.

Υλικά
Για 2-4 άτομα

2 φλιτζάνια καβουρδιμένα φιστίκια
1 κουταλάκι γλυκού αλάτι
2 κουταλιές της σούπας μέλι