Υλικά
Υλικά
Για 4-6 άτομα
450 γραμμάρια βίδες ζυμαρικό
2 κολοκυθάκια κομμένα σε κύβους
1/2 μελιτζάνα κομμένη σε κύβους
4 φιλέτα κοτόπουλο στήθος
Ξύσπα από ένα λεμόνι
2 κουταλάκια του γλυκού θυμάρι
2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
1 κουταλιά του γλυκού βούτυρο
Εκτέλεση
Πρώτα θα ετοιμάσουμε τη σάλτσα για τα ζυμαρικά μας.
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τα ζυμαρικά μας για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό και μετά στραγγίζουμε.
Ζεσταίνουμε λίγο βούτυρο σε τηγάνι. Στη συνέχεια παίρνουμε τα φιλέτα κοτόπουλο και το ψήνουμε για 25 και από τις δυο πλευρές. Αφού ψηθούν βγάζουμε από το τηγάνι και αφήνουμε στην άκρη.
Στη συνέχεια ρίχνουμε στο τηγάνι τα καθαρισμένα κολοκυθάκια, τους κύβους μελιτζάνας, το ξύσμα λεμονιού, τα μυρωδικά, αλάτι και τα ζυμαρικά μας ανακατεύουμε μέχρι να μαραθούν τα κολοκυθάκια περίπου 5 λεπτά. Σερβίρουμε τα λαχανικά μαζί με τα μακαρόνια και το κοτόπουλο.