Υλικά

sidagi.gr

Ετοιμάζουμε την μαρινάδα. Μέσα σε ένα βαθύ πιάτο με λάδι, τοποθετούμε κομμένες σε φέτες, όπως και το κρεμμύδι. Έχουμε στραγγίσει τον σολομό, και κομμένο σε τακτικά κομμάτια, τον τοποθετούμε μέσα στην μαρινάδα στο βαθύ πιάτο.
Αφήνουμε να σταθούν για μισή ώρα και τον σερβίρουμε, με γαρνιτούρα τα υλικά τις μαρινάδας. Από πάνω, το περιχύνουμε με το λάδι, το χυμό λεμονιού και ραντίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Υλικά
Για 4-6 άτομα
1 συσκευασία σολομού 100γρ.
2 κόκκινες πιπεριές
1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
μια κουταλιά της σούπας λάδι
χυμό απο 1 λεμόνι
λίγο φρέσκο πιπέρι