Υλικά
Στύβετε το χυμό από το μισό λεμόνι. Τα υπόλοιπα λεμόνια τα κόβετε σε μικρά τρίγωνα ή φέτες. Χτυπάτε σε μίξερ τη μοτσαρέλα, το λάδι με το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι. Στη συνέχεια ρίχνετε τις φέτες σολομού σε ένα τηγάνι και τηγανίζετε με λίγο λάδι για 5 λεπτά και από τις 2 μεριές.
Αραδιάζετε σ’ ένα μπολ το μείγμα με τη μοτσαρέλα και προσθέτετε το σολομό ψιλοκομμένο, το φρέσκο κρεμμυδάκι και τον ψιλοκομμένο άνηθο. Τα τοποθετείτε σε πιατέλα και τα γαρνίρετε με τα κομμένα λεμόνια και τους κόκκους από το άσπρο πιπέρι.
Υλικά
Για 2-4 άτομα
4 φέτες καπνιστό σολομό
2 λεμόνια
500 γραμμάρια μοτσαρέλα
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
½ μάτσο άνηθο
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι