Υλικά
- 1 κιλό ώριμες ντομάτες, χοντροκομμένες
- 1/2 μέτριο αγγούρι, ξεφλουδισμένο και χοντροκομμένο
- 1/2 κόκκινη πιπεριά, χοντροκομμένη
- 1 κ. σ. ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
- 1 μικρή σκελίδα σκόρδο, καθαρισμένη
- 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. ξύδι
- 3/4 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. καπνιστή πάπρικα
Εκτέλεση
- Βάλτε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν λείο μείγμα. Δοκιμάστε και προσαρμόστε το αλάτι ανάλογα με τις ανάγκες.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να κρυώσει, περίπου 2 ώρες, ή μέχρι 3 ημέρες πριν το σερβίρισμα.
- Σερβίρετε με επιπλέον ψιλοκομμένα λαχανικά, λίγο ελαιόλαδο και φρυγανισμένο ψωμί.