Υλικά
- 5 κ. σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1 κ. γλ. μουστάρδα
- 1 κ. γλ. ζάχαρη
- 1/2 κ. γλ. θαλασσινό αλάτι
- 6 κ. σ. ελαιόλαδο
- 2 κ. σ. ψιλοκομμένο φρέσκο σχοινόπρασο
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε το χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, τη ζάχαρη και το αλάτι.
- Ρίξτε σιγά σιγά το ελαιόλαδο, ανακατεύοντας συνεχώς με το σύρμα, μέχρι να γαλακτωματοποιηθεί και προσθέστε το σχοινόπρασο.
- Φυλάξτε το στο ψυγείο σε αεροστεγές δοχείο για έως και 2 εβδομάδες.