Υλικά

  • Λίγα παγάκια
  • 4 ακτινίδια, 3 ξεφλουδισμένα και ψιλοκομμένα, 1 κομμένο σε φέτες για διακόσμηση
  • 400 γρ. ανανά σε κομμάτια
  • Τα φύλλα από 3 κλωναράκια δυόσμου, συν επιπλέον κλωναράκια για το σερβίρισμα

Εκτέλεση

  1. Χρησιμοποιήστε έναν αποφλοιωτή λαχανικών για να ξεφλουδίσετε τα ακτινίδια και, στη συνέχεια, κόψτε τις άκρες τους με ένα κοφτερό μαχαίρι πριν τα ψιλοκόψετε.
  2. Βάλτε όλα τα υλικά, εκτός από τις διακοσμητικές φέτες ακτινιδίου και τα επιπλέον κλαδάκια δυόσμου, σε έναν επεξεργαστή τροφίμων ή στο μπλέντερ και χτυπήστε τα μέχρι να γίνουν λεία.
  3. Μοιράστε το σε 4 μικρά ποτήρια ή σε 2 μεγαλύτερα και προσθέστε από πάνω ένα κλαδάκι μέντας και μια φέτα ακτινίδιο.