Υλικά
- 500 γρ. κοτόπουλο στήθος
- 2 αυγά
- Μέλι
- Μουστάρδα
- 1 φλυτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φλ. τσαγιού γαλέτα
- 1/2 φλ. τσαγιού βρώμη
- Παπαρουνόσπορος
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Γλυκιά πάπρικα
- Γλυκό Κάρυ
Εκτέλεση
- Ξεπλένετε τα φιλέτα και τα μαρινάρετε στο μέλι και τη μουστάρδα από το βράδυ.
- Την επόμενη ημέρα, την ώρα της παρασκευής ετοιμάζετε 3 πιάτα.
- Στο πρώτο βάζετε το αλεύρι που το έχετε ανακατέψει με το αλατοπίπερο, την πάπρικα και το κάρυ, στο δεύτερο τα αυγά χτυπημένα και στο τρίτο τη βρώμη, τον παπαρουνόσπορο και τη γαλέτα.
- Βγάζετε τα φιλέτα από τη μαρινάδα και τα περνάτε πρώτα από το αλεύρι, τα τινάζετε και μετά τα περνάτε από το αυγό.
- Στη συνέχεια τα πανάρετε με τη γαλέτα και τη βρώμη και τα απλώνετε σε ταψάκι.
- Ψήνετε στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.