Υλικά

  • 700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
  • 1 αυγό
  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 1 φλ. τσαγιού γάλα
  • 1 φλ. τσαγιού αποξηραμένη ψίχα ψωμιού
  • Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
  • 2 κ. σ. καστανή ζάχαρη
  • 2 κ. σ. μουστάρδα
  • 1/2 φλ. τσαγιού κέτσαπ

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε τον κιμά με το αυγό, το κρεμμύδι, το γάλα και τα ψίχουλα ψωμιού ή τριμμένη φρυγανιά.
  3. Αλατοπιπερώστε κατά βούληση, πλάστε σε ρολό και τοποθετήστε το σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί.
  4. Σε ένα ξεχωριστό μπολ ανακατέψτε την καστανή ζάχαρη, τη μουστάρδα και την κέτσαπ και περιχύστε το ρολό.
  5. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για μία ώρα.