Υλικά
- 10 αυγά
- 1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
- 1 κ. γλ. μουστάρδα
- 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
- 1 κ. σ. κέτσαπ
- Αλάτι και αλεσμένο μαύρο πιπέρι για γεύση
Εκτέλεση
- Κόψτε τα βρασμένα κόκκινα αυγά στη μέση και τοποθετήστε τους κρόκους σε ένα μπολ.
- Προσθέστε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, την παρμεζάνα, το αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε μια λεία κρέμα, για 1 ή 2 λεπτά.
- Με ένα κουτάλι βάλτε το μείγμα των κρόκων στα μισά από τα ασπράδια, γαρνίρετε με λίγη κέτσαπ από πάνω και τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά πριν τα σερβίρετε.