Υλικά

  • 10 αυγά
  • 1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1 κ. γλ. μουστάρδα
  • 2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα
  • 1 κ. σ. κέτσαπ
  • Αλάτι και αλεσμένο μαύρο πιπέρι για γεύση

Εκτέλεση

  1. Κόψτε τα βρασμένα κόκκινα αυγά στη μέση και τοποθετήστε τους κρόκους σε ένα μπολ.
  2. Προσθέστε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, την παρμεζάνα, το αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε μια λεία κρέμα, για 1 ή 2 λεπτά.
  3. Με ένα κουτάλι βάλτε το μείγμα των κρόκων στα μισά από τα ασπράδια, γαρνίρετε με λίγη κέτσαπ από πάνω και τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά πριν τα σερβίρετε.