Υλικά
- 400 γρ. ζωμό κοτόπουλου
- 300 γρ. ζωμό λαχανικών
- 1 φλ. τσαγιού νερό
- 1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους
- 2 καρότα, κομμένα σε φέτες
- 2 κοτσάνια σέλινο, κομμένα σε κύβους
- 1 κονσέρβα ντομάτες σε κύβους
- 1 φλ. τσαγιού φρέσκα πράσινα φασολάκια ψιλοκομμένα
- 1 φλ. τσαγιού κόκκους καλαμποκιού
- Αλάτι και πιπέρι
- Καρυκεύματα της επιλογής σας
Εκτέλεση
- Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ανακατέψτε το ζωμό, το χυμό ντομάτας, το νερό, τις πατάτες, τα καρότα, το σέλινο, τις ψιλοκομμένες ντομάτες, τα πράσινα φασόλια και το καλαμπόκι.
- Αλατοπιπερώστε, προσθέστε τα καρυκεύματα της επιλογής σας και αφήστε να πάρει μια βράση.
- Χαμηλώστε λίγο τη φωτιά και σιγοβράστε για 30 λεπτά ακόμη ή μέχρι να μαλακώσουν όλα τα λαχανικά.