Υλικά
Εκτέλεση Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζετε το σπαγγέτι για περίπου 8 λεπτά. Σ’ ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο, σοτάρετε για 10 λεπτά τις μελιτζάνες μαζί με την ψιλοκομμένη ντομάτα. Προσθέτετε μια κουταλιά σούπας από το νερό στο οποίο έβρασαν τα μακαρόνια. Ρίχνετε αλάτι και πιπέρι. Κατόπιν προσθέτετε το σπαγγέτι, ανακατεύετε και σβήνετε τη φωτιά. Γαρνίρετε με τυρί τριμμένο κασέρι. Περισσότερες συνταγές στο sidagi.gr