Υλικά

  • 350 ml γάλα αμυγδάλου (ή οποιοδήποτε γάλα της επιλογής σας)
  • 1/4 κ. γλ. κουρκουμά σε σκόνη
  • 1/4 κ. γλ. κανέλα σε σκόνη
  • 1/4 κ. γλ. τζίντζερ σε σκόνη
  • 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κ. γλ. σιρόπι σφενδάμου
  • Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε μία μικρή κατσαρόλα.
  2. Ζεστάνετε σε σιγανή φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς, ιδανικά με το μηχάνημα για το αφρόγαλο αν έχετε.
  3. Μόλις ζεσταθεί το μείγμα σερβίρετε σε κούπες και πασπαλίστε με λίγη επιπλέον κανέλα, προαιρετικά.