Υλικά
- 350 ml γάλα αμυγδάλου (ή οποιοδήποτε γάλα της επιλογής σας)
- 1/4 κ. γλ. κουρκουμά σε σκόνη
- 1/4 κ. γλ. κανέλα σε σκόνη
- 1/4 κ. γλ. τζίντζερ σε σκόνη
- 1/2 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ. γλ. σιρόπι σφενδάμου
- Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε όλα τα υλικά σε μία μικρή κατσαρόλα.
- Ζεστάνετε σε σιγανή φωτιά και ανακατεύετε συνεχώς, ιδανικά με το μηχάνημα για το αφρόγαλο αν έχετε.
- Μόλις ζεσταθεί το μείγμα σερβίρετε σε κούπες και πασπαλίστε με λίγη επιπλέον κανέλα, προαιρετικά.