Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού βούτυρο
- 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη
- 1 1/4 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 4 μπανάνες, κομμένες σε ροδέλες
Εκτέλεση
- Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέστε την ζάχαρη, ανακατέψτε και μαγειρέψτε μέχρι να λιώσει και να ροδίσει.
- Προσθέστε σιγά σιγά και την κρέμα γάλακτος και αφήστε το μείγμα να βράσει για 1 λεπτό.
- Μειώστε τη φωτιά στο ελάχιστο, τοποθετήστε τις μπανάνες στο τηγάνι και μαγειρέψτε μέχρι να ζεσταθούν, περίπου 2 λεπτά.
- Σερβίρετε τις μπανάνες όσο είναι ζεστές και απολαύστε.