Υλικά

  • 1 μεγάλο καρότο
  • 2 πορτοκάλια
  • 1/4 κ. γλ. κουρκουμά σε σκόνη
  • 1/2 κ. γλ. τζίντζερ λιωμένο
  • Χυμό μισό λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Στύψτε τα πορτοκάλια και ψιλοκόψτε τα καρότα.
  2. Τοποθετήστε σε ένα μπλέντερ το χυμό πορτοκάλι και προσθέστε τα ψιλοκομμένα καρότα, το τζίντζερ και τον κουρκουμά.
  3. Ανακατέψτε για μισό λεπτό και προσθέστε το χυμό λεμονιού.
  4. Σουρώστε, σερβίρετε και απολαύστε.