Υλικά
- 2 ντομάτες
- 2 μικρά κολοκυθάκια
- 1 μελιτζάνα
- 2 μπάλες τυρί μοτσαρέλα
- Λίγο ελαιόλαδο
- Φρέσκο βασιλικό
- Σάλτσα πέστο
- Σιρόπι βαλσάμικο
Εκτέλεση
- Κόψτε τα κολοκυθάκια και τη μελιτζάνα σε πολύ λεπτές φέτες και ψήστε στο γκριλ.
- Κόψτε τις ντομάτες και τη μοτσαρέλα σε λεπτές ροδέλες.
- Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε λίγη σάλτσα πέστο με ελαιόλαδο.
- Σε ένα πιάτο χτίστε το μιλφέιγ με την εξής σειρά: μελιτζάνα, μοτσαρέλα, σος πέστο, ντομάτα, φύλλα βασιλικού, κολοκυθάκι.
- Επαναλάβετε άλλη μία φορά τελειώνοντας το μιλφέιγ με μελιτζάνα.
- Περιχύστε λίγο σιρόπι βαλσάμικου και γαρνίρετε με λίγα φύλλα βασιλικού.