Υλικά

  • 2 ντομάτες
  • 2 μικρά κολοκυθάκια
  • 1 μελιτζάνα
  • 2 μπάλες τυρί μοτσαρέλα
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Φρέσκο βασιλικό
  • Σάλτσα πέστο
  • Σιρόπι βαλσάμικο

Εκτέλεση

  1. Κόψτε τα κολοκυθάκια και τη μελιτζάνα σε πολύ λεπτές φέτες και ψήστε στο γκριλ.
  2. Κόψτε τις ντομάτες και τη μοτσαρέλα σε λεπτές ροδέλες.
  3. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε λίγη σάλτσα πέστο με ελαιόλαδο.
  4. Σε ένα πιάτο χτίστε το μιλφέιγ με την εξής σειρά: μελιτζάνα, μοτσαρέλα, σος πέστο, ντομάτα, φύλλα βασιλικού, κολοκυθάκι.
  5. Επαναλάβετε άλλη μία φορά τελειώνοντας το μιλφέιγ με μελιτζάνα.
  6. Περιχύστε λίγο σιρόπι βαλσάμικου και γαρνίρετε με λίγα φύλλα βασιλικού.