Υλικά
- 470 ml κρέμα γάλακτος
- 1 γάλα εβαπορέ
- 1 πρέζα αλάτι
- Γαρνιτούρες της επιλογής σας (δάκρυα σοκολάτας, τρούφα, ξηροί καρποί, αποξηραμένο φρούτα κ.α.)
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος, το συμπυκνωμένο γάλα και το αλάτι σε ένα μπολ.
- Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί και απλώστε ομοιόμορφα.
- Γαρνίρετε με το topping της επιλογής σας, ανακατέψτε ελαφρώς να πάει παντού και τοποθετήστε στην κατάψυξη για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Βγάλτε από την κατάψυξη, κόψτε σε λωρίδες και με τη βοήθεια μιας μεταλλικής σπάτουλας ανασηκώστε την άκρη του παγωτού και τυλίξτε σε ρολάκια.
- Σερβίρετε κάθετα σε ένα μπολάκι και γαρνίρετε με σιρόπι σοκολάτας ή ό,τι άλλο θέλετε.