Υλικά
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 3 πατάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες
- 2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
- 6 αβγά
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι.
- Τηγανίστε τις πατάτες με τα κρεμμύδια σε υψηλή θερμοκρασία για 10- 15 λεπτά.
- Σουρώστε το λάδι και τοποθετήστε τα λαχανικά σε ένα μπολ.
- Χτυπήστε τα αβγά και περιχύστε τα στα λαχανικά.
- Ανακατέψτε και τοποθετήστε στην άκρη για 15- 20 λεπτά.
- Τηγανίστε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό, χαμηλώστε τη φωτιά και συνεχίστε το μαγείρεμα για 2- 4 λεπτά.
- Αναποδογυρίστε την ομελέτα και τηγανίστε για άλλα 3- 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.