Υλικά

  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 3 πατάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 6 αβγά
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι.
  2. Τηγανίστε τις πατάτες με τα κρεμμύδια σε υψηλή θερμοκρασία για 10- 15 λεπτά.
  3. Σουρώστε το λάδι και τοποθετήστε τα λαχανικά σε ένα μπολ.
  4. Χτυπήστε τα αβγά και περιχύστε τα στα λαχανικά.
  5. Ανακατέψτε και τοποθετήστε στην άκρη για 15- 20 λεπτά.
  6. Τηγανίστε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό, χαμηλώστε τη φωτιά και συνεχίστε το μαγείρεμα για 2- 4 λεπτά.
  7. Αναποδογυρίστε την ομελέτα και τηγανίστε για άλλα 3- 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.