Υλικά

  • 2 μεσαία αβοκάντο, ώριμα
  • 1 κονσέρβα τόνο σε νερό
  • 2 μικρές ντομάτες ψιλοκομμένες
  • 1 κ. σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
  • 1/2 κ. σ. μαύρο πιπέρι
  • 1 πρέζα τσίλι σε σκόνη
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Βγάλτε την ψίχα του αβοκάντο και τοποθετήστε τη σε ένα μπολ.
  2. Προσθέστε τον τόνο, τις ντομάτες, τον κόλιανδρο, το πιπέρι, το τσίλι και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.
  3. Με ένα κουτάλι γεμίστε τα άδεια κελύφη του αβοκάντο και απολαύστε.