Υλικά
- 2 μεσαία αβοκάντο, ώριμα
- 1 κονσέρβα τόνο σε νερό
- 2 μικρές ντομάτες ψιλοκομμένες
- 1 κ. σ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο
- 1/2 κ. σ. μαύρο πιπέρι
- 1 πρέζα τσίλι σε σκόνη
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Βγάλτε την ψίχα του αβοκάντο και τοποθετήστε τη σε ένα μπολ.
- Προσθέστε τον τόνο, τις ντομάτες, τον κόλιανδρο, το πιπέρι, το τσίλι και το αλάτι και ανακατέψτε καλά.
- Με ένα κουτάλι γεμίστε τα άδεια κελύφη του αβοκάντο και απολαύστε.