Υλικά
- 3 μεγάλες χρωματιστές πιπεριές
- 500 γρ. βρασμένο αρωματικό ρύζι με λάιμ και κόλιανδρο
- 400 γρ. μαύρα φασόλια (από κονσέρβα)
- 6 φέτες τυρί τσένταρ
- 150 γρ. γκουακαμόλε
- Αλάτι
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
- Καθαρίστε τις πιπεριές, κόψτε στη μέση κάθετα, αλατίστε και ψήστε στο φούρνο για 20 λεπτά.
- Ανακατέψτε το ρύζι με τα φασόλια και γεμίστε τις πιπεριές.
- Καλύψτε με μία φέτα τσένταρ και ψήστε για περισσότερο από 10- 15 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Γαρνίρετε με μία κουταλιά γκουακαμόλε και σερβίρετε.