Υλικά

  • 3 μεγάλες χρωματιστές πιπεριές
  • 500 γρ. βρασμένο αρωματικό ρύζι με λάιμ και κόλιανδρο
  • 400 γρ. μαύρα φασόλια (από κονσέρβα)
  • 6 φέτες τυρί τσένταρ
  • 150 γρ. γκουακαμόλε
  • Αλάτι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
  2. Καθαρίστε τις πιπεριές, κόψτε στη μέση κάθετα, αλατίστε και ψήστε στο φούρνο για 20 λεπτά.
  3. Ανακατέψτε το ρύζι με τα φασόλια και γεμίστε τις πιπεριές.
  4. Καλύψτε με μία φέτα τσένταρ και ψήστε για περισσότερο από 10- 15 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.
  5. Γαρνίρετε με μία κουταλιά γκουακαμόλε και σερβίρετε.