Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού βούτυρο μαλακό
  • 1 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
  • 4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
  2. Λιώστε το βούτυρο με την καστασνή ζάχαρη σε μεσαία θερμοκρασία για 5-7 λεπτά.
  3. Προσθέστε 3 και 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι και ανακατέψτε καλά.
  4. Μεταφέρετε τη ζύμη σε μια καθαρή επιφάνεια και ζυμώστε για 5 λεπτά, προσθέτοντας σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι.
  5. Ανοίξτε τη ζύμη σε πάχος περίπου 2,5- 5 εκατοστά.
  6. Κόψτε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια, τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα σε σχετική απόσταση το ένα με το άλλο και κάντε τρύπες με ένα πιρούνι.
  7. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά.