Υλικά
- 2 φλ. τσαγιού βούτυρο μαλακό
- 1 φλ. τσαγιού καστανή ζάχαρη
- 4 φλ. τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Λιώστε το βούτυρο με την καστασνή ζάχαρη σε μεσαία θερμοκρασία για 5-7 λεπτά.
- Προσθέστε 3 και 3/4 φλ. τσαγιού αλεύρι και ανακατέψτε καλά.
- Μεταφέρετε τη ζύμη σε μια καθαρή επιφάνεια και ζυμώστε για 5 λεπτά, προσθέτοντας σιγά σιγά το υπόλοιπο αλεύρι.
- Ανοίξτε τη ζύμη σε πάχος περίπου 2,5- 5 εκατοστά.
- Κόψτε σε παραλληλόγραμμα κομμάτια, τοποθετήστε σε ένα ταψί με λαδόκολλα σε σχετική απόσταση το ένα με το άλλο και κάντε τρύπες με ένα πιρούνι.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 20- 25 λεπτά.