Υλικά
- 400 γρ. πένες
- 200 γρ. τόνο σε ελαιόλαδο
- 190 γρ. πέστο βασιλικού
- 100 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
- 250 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Τοποθετήστε τον τόνο με το ελαιόλαδό του σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τη σάλτσα πέστο.
- Προσθέστε το ένα τρίτο του τυριού και τα ντοματίνια και ανακατέψτε.
- Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, σουρώστε και ανακατέψτε με τη σάλτσα.
- Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί, γαρνίρετε με το υπόλοιπο τυρί και τοποθετήστε στο γκριλ για 3- 4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.