Υλικά
- 4 μήλα
- 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη καστανή
- 4 κ. σ. βούτυρο
- 2 κ. σ. τριμμένη κανέλα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς.
- Πλύντε τα μήλα, κόψτε το «καπάκι» τους και αφαιρέστε την ψίχα τους, όχι όμως εντελώς.
- Γεμίστε κάθε μήλο με 2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη και 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο.
- Τοποθετήστε πάνω σε λαδόκολλα σε ένα ταψί και γαρνίρετε με κανέλα.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15 λεπτά, μέχρι η ζάχαρη να αρχίσει να καραμελώνει και τα μήλα να μαλακώσουνε.