Υλικά
- 1/2 φλ. τσαγιού αμύγδαλα κομμένα σε μικρά κομμάτια
- 200 γρ. μαύρης σοκολάτας με 50% κακάο
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα αμύγδαλα σε ένα τηγάνι και σοτάρετε σε μέτρια φωτιά για 3- 5 λεπτά.
- Απομακρύνετε από τη φωτιά και βάλτε τα σε ένα μπολ.
- Λιώστε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί, ανακατεύοντας σταδιακά για να μην κολλήσει, για 5 λεπτά.
- Αφαιρέστε από τη φωτιά και περιχύστε στα αμύγδαλα.
- Τοποθετήστε μία λαδόκολλα σε ένα μεγάλο πιάτο και με ένα κουτάλι δημιουργήστε μικρές μπουκιές από το μείγμα.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν απολαύσετε.