Υλικά

  • 2 φιλέτα σολομού με την πέτσα
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 κ. σ. ξύδι βαλσάμικο
  • 1 κ. σ. μέλι
  • 1 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώστε τον σολομό και από τις δύο πλευρές.
  2. Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μεσαία θερμοκρασία και μαγειρέψτε το σολομό για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
  3. Σε ένα μικρό μπολ αναμείξτε το ξύδι βαλσάμικο με το μέλι και περιχύστε στο σολομό.
  4. Συνεχίστε το μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία για ακόμη 5- 6 λεπτά.
  5. Γαρνίρετε με νιφάδες κόκκινου πιπεριού πριν σερβίρετε.