Υλικά
- 2 φιλέτα σολομού με την πέτσα
- 1/4 κ. γλ. αλάτι
- 1/4 κ. γλ. μαύρο πιπέρι
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 3 κ. σ. ξύδι βαλσάμικο
- 1 κ. σ. μέλι
- 1 κ. γλ. νιφάδες κόκκινου πιπεριού
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώστε τον σολομό και από τις δύο πλευρές.
- Σε ένα τηγάνι ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μεσαία θερμοκρασία και μαγειρέψτε το σολομό για 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Σε ένα μικρό μπολ αναμείξτε το ξύδι βαλσάμικο με το μέλι και περιχύστε στο σολομό.
- Συνεχίστε το μαγείρεμα σε χαμηλή θερμοκρασία για ακόμη 5- 6 λεπτά.
- Γαρνίρετε με νιφάδες κόκκινου πιπεριού πριν σερβίρετε.