Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού γάλα αμυγδάλου
  • 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη καρύδας
  • 2 κ. σ. κακάο σε σκόνη
  • 1 1/2 κ. σ. καλαμποκάλευρο
  • 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά.
  2. Προσθέστε το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη καρύδας, το κακό, το καλαμποκάλευρο και το εκχύλισμα βανίλιας.
  3. Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η κρέμα να γίνει λεία και παχιά για περίπου 10 λεπτά.
  4. Σερβίρετε σε ατομικά μπολ ή ποτήρια και τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει η κρέμα.