Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού γάλα αμυγδάλου
- 1/4 φλ. τσαγιού ζάχαρη καρύδας
- 2 κ. σ. κακάο σε σκόνη
- 1 1/2 κ. σ. καλαμποκάλευρο
- 1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε μία κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά.
- Προσθέστε το γάλα αμυγδάλου, τη ζάχαρη καρύδας, το κακό, το καλαμποκάλευρο και το εκχύλισμα βανίλιας.
- Ανακατεύετε συνεχώς μέχρι η κρέμα να γίνει λεία και παχιά για περίπου 10 λεπτά.
- Σερβίρετε σε ατομικά μπολ ή ποτήρια και τοποθετήστε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει η κρέμα.