Υλικά
- 650 γρ. τετράγωνα μπισκότα
- 200 γρ. κακάο
- 200 γρ. ζάχαρη άχνη
- 3 αβγά
- 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
- 1 φλ. τσαγιού κονιάκ
- 2 πλάκες βουτύρου
- 2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα καρύδια
- Τρούφα, ινδοκάρυδο ή σκόνη κακάο για επικάλυψη
Εκτέλεση
- Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
- Ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
- Πλάστε σε μπαλίτσες- μπουκίτσες.
- Περάστε κάθε τρούφα από την επικάλυψη της αρεσκείας σας.
- Τοποθετήστε στο ψυγείο και απολαύστε κρύες. Διατηρούνται για περίπου 3 ημέρες σε αεροστεγή συσκευασία. Εναλλακτικά, καταψύξτε και καταναλώστε μέσα σε ένα μήνα.