Υλικά

  • 650 γρ. τετράγωνα μπισκότα
  • 200 γρ. κακάο
  • 200 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 3 αβγά
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 1 φλ. τσαγιού κονιάκ
  • 2 πλάκες βουτύρου
  • 2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένα καρύδια
  • Τρούφα, ινδοκάρυδο ή σκόνη κακάο για επικάλυψη

Εκτέλεση

  1. Τοποθετήστε τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ.
  2. Ανακατέψτε πολύ καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Πλάστε σε μπαλίτσες- μπουκίτσες.
  4. Περάστε κάθε τρούφα από την επικάλυψη της αρεσκείας σας.
  5. Τοποθετήστε στο ψυγείο και απολαύστε κρύες. Διατηρούνται για περίπου 3 ημέρες σε αεροστεγή συσκευασία. Εναλλακτικά, καταψύξτε και καταναλώστε μέσα σε ένα μήνα.