Υλικά

Ποιος μπορεί να πει όχι στα κεφτεδάκια; Κι αν είναι αλήθεια πως οι περισσότεροι τα προτιμούν με τον τρόπο που τα φτιάχνουν στο σπίτι τους, λίγοι θα τα αρνηθούν όταν τους τα σερβίρουν κάπου αλλού. Όταν μάλιστα αυτό το κάπου αλλού είναι ένα εστιατόριο, δεν μπορεί να μην αναγνωρίσεις το τέλειο σχήμα που έχουν οι κεφτέδες. Και δεν είναι η ικανότητα του σεφ, αλλά το μικρό μυστικό του επαγγελματία: το scoop παγωτού! Τέρμα λοιπόν στα κακοσχηματισμένα κεφτεδάκια, με μια κουτάλα παγωτού ο κιμάς βγαίνει πάντα ομοιόμορφος και σε μέγεθος και σε σχήμα. Χωρίς λάθη και ατέλειες…