Υλικά
- 1 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 κ. γλ. κάρυ σε σκόνη
- 5 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
- 1 1/3 φλ. τσαγιού καρότα κομμένα σε φέτες
- 1 φλ. τσαγιού νουντλς
- 3 φλ. τσαγιού μαγειρεμένο κοτόπουλο κομμένο σε μπουκίτσες
- 2 φλ. τσαγιού σπανάκι
- 2 κ. σ. φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
- Ζεστάνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα σε μεσαία προς υψηλή φωτιά.
- Ρίξτε στην κατσαρόλα το κρεμμύδι και σοτάρετε ανακατεύοντας περιστασιασκά μέχρι να μαλακώσει.
- Προσθέστε το κάρυ και μαγειρέψτε το για 30 δευτερόλεπτα.
- Ρίξτε το ζωμό κοτόπουλου και τα καρότα και σιγοβράστε για περίπου 10 λεπτά, ανακατεύοντας περιστασιακά.
- Προσθέστε τα νουντλς, μειώστε τη φωτιά και αφήστε τη σούπα να βράσει μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα, για περίπου 10 λεπτά ακόμα.
- Ρίξτε το κοτόπουλο, το σπανάκι, το χυμό λεμονιού, το αλάτι και το πιπέρι, ανακατέψτε και αφήστε να πάρει μια βράση το σπανάκι, περίπου 1 λεπτό.