Υλικά
- 1 συσκευασία προψημένη ζύμη πίτσας
- 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα πέστο
- 1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
- 1/2 φλ. τσαγιού πράσινη πιπεριά κομμένη
- 60 γρ. μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
- 1/2 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
- 120 γρ. καρδιές από αγκινάρα, ψιλοκομμένες
- 1 φλ. τσαγιού φέτα τριμμένη
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 230 βαθμούς.
- Ανοίξτε την ζύμη της πίτσας και απλώστε από πάνω την σάλτσα πέστο.
- Προσθέστε τις ντομάτες, τις πιπεριές, τις ελιές, το κρεμμύδι, τις αγκινάρες και την φέτα.
- Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 8- 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.