Υλικά

  • 1 συσκευασία προψημένη ζύμη πίτσας
  • 1/2 φλ. τσαγιού σάλτσα πέστο
  • 1 ντομάτα κομμένη σε ροδέλες
  • 1/2 φλ. τσαγιού πράσινη πιπεριά κομμένη
  • 60 γρ. μαύρες ελιές ψιλοκομμένες
  • 1/2 κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε ροδέλες
  • 120 γρ. καρδιές από αγκινάρα, ψιλοκομμένες
  • 1 φλ. τσαγιού φέτα τριμμένη

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 230 βαθμούς.
  2. Ανοίξτε την ζύμη της πίτσας και απλώστε από πάνω την σάλτσα πέστο.
  3. Προσθέστε τις ντομάτες, τις πιπεριές, τις ελιές, το κρεμμύδι, τις αγκινάρες και την φέτα.
  4. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 8- 10 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.