Υλικά
- 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
- 150 γρ. ζάχαρη άχνη
- 200 γρ. κρέμα γάλακτος 22%
- 1 χούφτα κεράσια
- 1 κουτ. σούπας μαρμελάδα κεράσι
Εκτέλεση
- Στο μπολ του μίξερ ρίχνετε το γιαούρτι, την άχνη και την κρέμα και χτυπάτε καλά για 5 λεπτά.
- Κατόπιν, αφαιρείτε τα κουκούτσια από τα κεράσια με μία φουρκέτα. Μετά τα ψιλοκόβετε στο μούλτι, τα ανακατεύετε με τη μαρμελάδα και τα προσθέτετε στο μείγμα του παγωτού.
- Ανακατεύετε λίγο ακόμα και μετά αδειάζετε το μείγμα σε μεταλλικό ή πλαστικό μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη
- Για τις επόμενες 3 ώρες το βγάζετε ανά μισάωρο και το χτυπάτε ελαφρά (6 φορές συνολικά), για να παγώσει ομοιόμορφα.