Υλικά
- 3 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκίτσες
Εκτέλεση
- Προετοιμάστε τη μαρινάδα σε ένα μπολ ανακατεύοντας όλα τα μπαχαρικά μαζί με το κοτόπουλο.
- Καλύψτε το μπολ με μία μεμβράνη και αφήστε στο ψυγείο για μία ώρα.
- Προετοιμάστε την επικάλυψη του κοτόπουλου αναμειγνύοντας την τριμμένη φρυγανιά με το τσίλι, τον κουρκουμά, το κύμινο, τον κόλιανδρο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Βουτήξτε κάθε κομμάτι κοτόπουλου στο χτυπημένο αβγό και μετά στην επικάλυψη μπαχαρικών.
- Ζεστάνετε το λάδι σε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.
- Τοποθετήστε προσεκτικά τα κομμάτια κοτόπουλου στο λάδι και τηγανίστε για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν εσωτερκά καλά.
- Σερβίρετε με δροσερή σαλάτα και ντιπ της επιλογής σας.