Υλικά
- 1 1/2 μοσχαρίσιο κιμά
- 500 γρ. σάλτσα για πίτσα
- 1 συσκευασία μανιτάρια ψιλοκομμένα
- 1/4 φλ. τσαγιού ελιές ψιλοκομμένες
- 1 φλ. τσαγιού μοτσαρέλα τριμμένη
- 1 συσκευασία έτοιμη ζύμη για πίτσα
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε τον φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Τοποθετήστε μια κατσαρόλα στην εστία της κουζίνας και ανάψτε σε μέτρια- υψηλή φωτιά.
- Ρίξτε μέσα τον μοσχαρίσιο κιμά και σοτάρετε μέχρι να πάρει καφετί χρώμα, για περίπου 5- 7 λεπτά.
- Προσθέστε τη σάλτσα, τα μανιτάρια και τις ελιές, ανακατέψτε και μαγειρέψτε για περίπου 2 λεπτά ακόμη.
- Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα ταψί και πασπαλίστε με μοτσαρέλα.
- Ανοίξτε το φύλο της πίτσας και τοποθετήστε το πάνω από το μείγμα με τον κιμά.
- Πασπαλίστε με τριμμένη μοτσαρέλα και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για περίπου 15- 17 λεπτά, μέχρι η ζύμη να αποκτήσει χρυσαφένιο χρώμα.