Υλικά

  • 1 1/2 φλ. τσαγιού ζυμαρικά
  • 3 κ. σ. σάλτσα πέστο
  • 1 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 1/4 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. σκόρδο λιωμένο
  • 1/8 κ. γλ. πιπέρι
  • 1/2 φλ. τσαγιού τοματίνια κομμένα στα δύο
  • 1/2 φλ. τσαγιού μικρές μπάλες μοτσαρέλας
  • 2 φύλλα φρέσκο βασιλικό

Εκτέλεση

  1. Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε το πέστο με το λάδι, το αλάτι, το σκόρδο και το πιπέρι.
  3. Προσθέστε τα ζυμαρικά και ανακινήστε καλά μέχρι το μείγμα με το πέστο να πάει παντού.
  4. Συμπληρώστε με τα τοματίνια, τη μοτσαρέλα και το φρέσκο βασιλικό και σερβίρετε.