Η Athens Kallithea προηγήθηκε νωρίς, ο Πανσερραϊκός όμως έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-1, κάνοντας μεγάλο βήμα για την εξασφάλιση της παραμονής στη Stoiximan Super League.
Ο αγώνας άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τους φιλοξενούμενους καθώς μόλις στο 5ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με τον Αλφαρέλα, ο οποίος έφυγε στην αντεπίθεση, απέφυγε τον Φέλτες και πλάσαρε όπως έπρεπε για να κάνει το 0-1. Η απάντηση, όμως, των γηπεδούχων δεν άργησε να έρθει…
Στο 15′ ο Φαρές έκανε ωραία ενέργεια και γύρισε για τον Στάικο, ο οποίος πλάσαρε τον Γκέλιο για το 1-1. Στο 25′ οι Σερραίοι πήγαν για την ανατροπή αλλά ο τερματοφύλακας της Athens Kallithea απέκρουσε το δυνατό σουτ του Ομεονγκά, όπως έκανε και στο 34′ στο σουτ του Μπετανκόρ.
Το πρώτο ημίχρονο, επομένως, έληξε ισόπαλο, στο δεύτερο όμως τα δεδομένα άλλαξαν από νωρίς… Στο 52′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Πασαλίδη για σκληρό φάουλ στον Μπετανκόρ και οι γηπεδούχοι, με αριθμητικό πλεονέκτημα πλέον, πίεσαν για την ανατροπή.
Αυτή θα μπορούσε να γίνει στο 66′ αλλά η μπάλα πήγε στο οριζόντιο δοκάρι από το δυνατό σουτ του Ντάβιντσον, για να γίνει τελικά στο 84′: Ανατροπή του Σάλαζαρ από τον Εντιαγέ, ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι και ο Μπετανκόρ εκτέλεσε εύστοχα για το 2-1.
Ο Πανσερραϊκός ήταν πολύ κοντά στη νίκη και την εξασφάλισε οριστικά στο 90′ με τον Σάλαζαρ με σουτ εκτός περιοχής (3-1), για να πλησιάσει έτσι κι άλλο στην παραμονή.
Πανσερραϊκός (Χουάν Φεράντο): Γκουγκεσασβίλι, Δεληγιαννίδης, Ντάβιντσον, Φέλτες (75’ Ντέλετιτς), Μπέργκστρομ, Ομεονγκά (90’+2’ Λιάσος), Στάικος (64’ Ζελέν), Πιρές, Φαρές (90’+2’ Ουαγκέ), Σάλαζαρ (90’+2’ Σοφιανός), Μπετανκόρ.
Athens Kallithea (Στέλιος Μαλεζάς): Γκέλιος, Μεχίας (26’ Σοϊρι), Καινούργιος, Τσιβελεκίδης, Πασαλίδης, Μεγιάδο, Βρακάς (73’ Μεταξάς), Αλφαρέλα (73’ Λουκίνας), Μερκάτι, Ντεμέτριους (73’ Λεμπόν), Βαλμπουενά (54’ Εντιαγέ).