Υλικά
- 2 κ. γλ. κόκκινο πιπέρι καγιέν
- 1/2 κ. γλ. κουρκουμά
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 κιλό φιλέτο σολομού κομμένο σε κύβους
- 2 κ. γλ. καλαμποκάλευρο
- 1/2 φλ. τσαγιού λάδι για τηγάνισμα
Εκτέλεση
- Ανακατέψτε το πιπέρι καγιέν με τον κουρκουμά και το αλάτι σε ένα μπολ.
- Προσθέστε το σολομό στο μπολ, αναποδογυρίστε τον έτσι ώστε το μείγμα να πάει παντού και αφήστε το μέσα σε αυτό για περίπου 15 λεπτά.
- Ζεστάνετε το λάδι σε μέτρια φωτιά.
- Όση ώρα ζεσταίνετε το λάδι ρίξτε το καλαμποκάλευρο στο σολομό.
- Τηγανίστε το σολομό στο ζεστό λάδι μέχρι να ροδίσει από όλες τις πλευρές (περίπου ένα λεπτό ανά πλευρά).